Back on track :) Belgia


Hei hei!

Blogi on taas aktiivne seoses sellega, et sõidan hetkel Riia – Brüssel lennuga Belgiasse ning asun taas groomima. Seekordseks talliks on võrreldes eelmisega oluliselt väiksem ja vähetuntum tall. Valikut tehes ei olnud sihiks valida nö kergem ja vähetuntum tall vaid see, et Marilyn oli samuti Belgiasse minemas ning mulle tuli pakkumine temast 5-e minuti kaugusele teise talli. Tööpakkuja edaspidi Jef oli samuti väga tore ja pakkumine tundus koheselt sobiv. Tööülesannetest ja päeva tegemistest kirjutan siis, kui juba selge mis ja kus.
 Tallis on siis 13 hobust, sõitjaks Jef Wellens ning tema vend. Nad teevad seda põhitöö kõrvalt pigem hobina. Sõidavad välja noori hobuseid ning müüvad need edasi suuremate sõitude sõitjatele. Tegemist loomulikult ka takistussõidu talliga.
 See pakkumine tundus mulle just seetõttu väga sobiv, et on hoopis teist laadi kui oli Saksamaal. Seal on vaid kaks töötajat ning minul on 6 kindlat hobust kes minu hoole all. Vastutust on rohkem ja see ongi positiivne. Peab ise mõtlema ja tegutsema oma hobuste kallal mitte jooksma nagu robot, sest asju on teha palju ja aega vähe.

Rohkemat juba siis, kui kohapeale jõuan ja tööga tutvunud olen :)

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

28.01 Austraalia ilmast ja päiksest

Kuskil miskit toimus!