22.07 Saksamaa

Ma pean kohe alguses ära mainima, et kõik kes te seal Eestis suve naudite, siis ärge olge kurvad kui kraadid madalad nagu ikka. Mina igatsen neid kraade!!

Ehk siis, esmaspäeval oli meil hommikul kell 7.00 juba 32c sooja. Päeva peale ei andnud ilm meile armu ja kraadid tõusid 38c-ni. Sellise ilmaga joosta rassida.. Võite ette kujutada kui nauditav. Koormusega olen juba harjunud, ja ei ole nii tohutult raske enam miski, päeva lõpus pole ka eriline laip. Aga sellise kuumusega lihtsalt jooksed külmkapi vahelt alatasa, et külma vett saada. Ja me pole ainsad kes piinlevad, ka hobustel ju raske. Higistavad boksis mitte midagi tegemisest, koplis käia ei saa, ja trennis lähevad tohutult kiireks läbimärjaks ja väsivad kohutavalt. Kohutavalt kuuma esmaspäeva lõpus, kui meil oli vaid müslide söötmine veel teha, tuli Christiani vend Philip. Kaasas paber ja pliiats ning küsis kõigilt mis jäätist keegi Mcdonaldsist soovib, see oli Christiani poilt meile kuuma päeva puhul :) Terve päeva mõtlesin vahelduva eduga, et mul on kohaga nii vedanud, ja teisel hetkel tahtsin koju. See, et Christian ka reaalselt meie peale mõtles, ja sellise armsa asja meile korraldas oli tohutult armas, ja andis motivatsiooni juurde :) Niisis istusimegi talli küljel, katuse all sõime jäätist, ja kõik võtsime väikse välja lülituse enne tööpäeva lõppu :) Ühtlasi seal olles, arutasime ka seda, et alustame selliste ilmadega tund aega varem. Esiteks kuuma ilma tõttu, ja teiseks kuna Christian on hetkel Belgias, siis peab meie sõitja päevas 10 hobust sõitma. Tööd palju seega mõistlik.
 Eile oli samuti kuum, aga veidi parem, 28-30c. Eile sain ka oma esimese ''laksu'' töö-õnnetuse kohalt kätte. Ei midagi hullu, aga siiski. Hakkasin meie tšempioni boksist välja võtma, ja ta on meil sellise kiiksuga, et hammustab ja on agressiivne. No ja siis ta võttiski mu käe ohvriks. Õnneks väga niiöelda hea koha pealt, oleks veidi mööda siis oleks kas veeni puruks hammustanud, või oleks väike sõrm kannatada saanud. Kõik nimetavad seda mu kolmandaks käeks. Tänaseks juba parem, ja saan vaikselt juba kahe käega tööd teha :)




Aga kuna homme minu kord hommikul sööta, on äratus 5.00, seega lõpetan :)
Tegin ka blogile anonüümsed kommentaarid avatuks, ootan tagasisidet :)








Kommentaarid

  1. Sellise soojaga harjub pikapeale ära. Naudi kuniks antakse

    VastaKustuta
    Vastused
    1. Eks puhkusereisil olles oleks see väga OK ilm :) Eks vaikselt harjun, 25c tundub juba ''normaalne'' :)

      Kustuta
  2. Ole tubi ja hoia end .turbolehm.

    VastaKustuta

Postita kommentaar

Populaarsed postitused sellest blogist

28.01 Austraalia ilmast ja päiksest

Back on track :) Belgia

Kuskil miskit toimus!