19.07 Saksamaa

Kaks päeva on möödunud väga tähelepanu rikkalt, kui seda saab nii nimetada.

 Nimelt käisid eile tallis tele-ajakirjanikud Prantsusmaalt. Filmisid ja intervioreerisid. Vahepeal läksin ka mina välja platsile, Bradenil aitasin hüpata, ja sealsamas filmiti ka Christiani ja interviueeriti, kuna Christian andis ühtlasi ka trenni Bradenile siis aitasin ka teda. Kui Braden oli lõpetanud hakkasin abistama Christianit hüppamisel. No ütleme nii, et käed ikka värisevad, kui sind filmitakse samal ajal, kui sa Christianiga räägid, latte tõstad, kõrgusi muudad jne. Vahepeal kui ta parkuuri hüppas pugesin filmimehe seljataha, et ma liiga palju ka peale ei jääks :D Aga kui tõstma pidin siis oli paratamatu et pidin ringi jooksma ikkagi.
 See tehtud, jätkasin tööga tallis. Hakkasin hobust pesema, ja keset pesemist märkasin et kaamera suundub minu poole, tundub nagu justkui ''mittemidagi'' aga pinge test täielikult. Ehk siis kuskil Prantsuse telekanalil millalgi on meie talli ja mind näha, kuid kahjuks see palju ei aita.Kuid ehk, kunagi ei või teada. Selle puhul kandsid ka kõik kiivreid, mõni isegi ei teadnud kus kaska olla võib, sest kasutatakse seda siin ikka väga-väga harva, ja Christiani GPA kaskade varu läks jagamisele. Kohati on väga positiivne, et näiteks meie tallis Särkus kaska kohustuslik. Ma olen suhteliselt kindel, et ega ma seda muidu väga ei kasutaks, ainult hüppamisel.
 Täna õhtul tulid talli aga olümpia vet check. Ehk siis võetakse nomineeritud hobustelt vere ja uriini proov. Kõigepealt veri, ja siis peab ootama kuni hobune suvatseb ka uriini proovi anda :) Olümpiast veel nii palju, et hetkel on Saksamaa tiimi minek kindel. Seal ratsavõistlustel lähevadki igast riigist riigi peatreeneri otsuse järgi kindel arv inimesi. Christian on küll ainult nomineeritud, aga kuna ta on maailmas hetkel 2. kohal ja järgmine sakslane 8. kohal, siis on Christiani minek mitte ametlikult kindel.

Nomineeritud hobused :                                                    

Epleaser van't Heike                                                         Taloubet Z


Ja Christiani armas väikepere :)
1 2

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

28.01 Austraalia ilmast ja päiksest

Back on track :) Belgia

Kuskil miskit toimus!